Редактор: e-mail: Кадър бТВВ това студио съм коментирал преди година и преди

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВВ това студио съм коментирал преди година и преди
Коментари Харесай

Ненчев: Генерал Янев не е подготвен за премиер, това правителство е проруско

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

В това студио съм коментирал преди година и преди две тъкмо тази развръзка. Бях изцяло явен, че мандатът на идващия парламент е къс и това не беше чак толкоз мъчно за анализиране и за разгадаване, като политически ход. Факт е, че навлизаме в тежка политическа и тежка икономическа рецесия. По-интересно е това, което се случва. Минало е събранието, към този момент завърши своя къс мандат за пръв път от новата история на България. Това, което се случва в този момент, е прекомерно изненадващо заради няколко причини 

Това сподели някогашният боен министър Николай Ненчев в " Тази заран " по бТВ.

Назначаването на военачалник Янев за министър председател е доста явен ход, който демонстрира няколко неща. На първо място президентът ще се опита да овладее всички структури на страната. Да посочиш за министър-председател един от най-близките си сътрудници и чиновници от кабинета, е повече от явен знак, че той се стреми към това. Дори от някаква степен ми се коства, че е рисково за българското общество. Има толкоз доста готови хора, военачалник Янев не ми наподобява квалифициран за министър председател. В България в един от шпионските кавги, коства ми се, че тъкмо Янев беше повишил един от хората, които са арестувани и разследвани. Тоест, повишавайки го, индивидът получава достъп до информация, още множеството държавното управление ми наподобява напълно проруско. Спомням си, беше ми докладвано нещо обвързвано с Янев и тогавашния министър от по 2007-а, осма или девета година. Едно посещаване публично в Китай с делегация минава през Москва и в продължение на три дни военачалник Янев, тогава чиновник на Министерството, дружно с Николай Цонев остават в Москва неизвестно за какво. Тоест, това повдига доста въпроси, сподели още Николай Ненчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР